RAGDOLL


Ragdoll on puolipitkäkarvainen kissarotu, joka tunnetaan sinisistä silmistä ja rennosta olemuksesta.

Ragdollit ovat rauhallisia, seurallisia ja syvästi ihmiseen kiintyviä. Ne ovat aina siellä, missä ihmisetkin ovat, ja osallistuvat kaikkeen, mitä perheessä tehdään. Ne ovatkin luonteeltaan enemmän koiranpennun kuin kissan kaltaisia. Ragdollit ovat kaikkien kavereita. He uskovat, että heillä ei ole "vihamiehiä". Esimerkiksi pihalla ulkoillessa silitykset kelpaavat sekä omistajilta että vierailtakin. 

Ragdoll on saanut nimensä räsynukkemaisesta olemuksestaan. Kun ragdoll-kissan ottaa syliin, se rentoutuu ja tuntuu veltolta kuin räsynukke. Tämä on puhtaasti luonneominaisuus ja kissa tekeekin niin vain silloin, kun se itse sitä haluaa. Juuri lempeän luonteensa ansiosta ragdoll on mitä ihanteellisin lemmikki perheeseen kuin perheeseen. Koska kyseessä on todella seurallinen rotu, niin ragdoll on ovella odottamassa, koska "palvelijat" saapuvat töistä tai harrastuksista kotiin.


Ragdollien luonteet näkyvät varsin varhaisessa iässä. Toiset ovat kehrääjiä, toiset perässä juoksijoita ja eräät tarkkailijoita. Kuitenkin kaikkia yhdistää mielenkiinto ihmisten tekemisiin ja touhuihin.


~Soile~


Lue lisää faktoja Ragdoll rodusta alla olevasta linkistä:Soile Hietarinta / 050-3024511 / cisciscats@gmail.com
CiscisCats
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!